Integrale veiligheid

Veiligheid is in onze samenleving van groot belang en van oudsher een kerntaak van de overheid...
Lees meer >>

Keurmerk Veilig Ondernemen

Iedere ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met vandalisme, agressie of diefstal...
Lees meer >>

Arbo en Veiligheid


Lees meer >>

Subsidie voor beveiliging

Maak gebruik van de subsidieregeling Veiligheid Kleine Bedrijven en laat een beveiligingsscan uitvoeren...
Lees meer >>Diensten

Veiligheid is in onze samenleving van groot belang en van oudsher een kerntaak van de overheid. Een veilige samenleving kan echter niet meer alleen door de overheid worden gerealiseerd. Steeds meer partijen zijn betrokken bij het ontwikkelen en aanscherpen van integraal veiligheidsbeleid. Veilig uitgaan, veilig ondernemen, een veilig woon- en leefklimaat, verstoringen van de openbare orde, het tegengaan van criminaliteit en overlast, cameratoezicht, onveiligheidsgevoelens en handhaving van regelgeving zijn actuele thema’s op het gebied van integraal veiligheidsbeleid.

 

MasterProjects adviseert, ondersteunt en begeleidt veiligheidsorganisaties van overheid en bedrijfsleven bij het managen van complexe veiligheidsvraagstukken. Wij bieden onze diensten aan op het gebied van Management en Organisatie, Veilig Ondernemen, Veilig Werken en Trainingen. Lees hieronder meer over onze dienstverlening op deze verschillende werkvelden.

 

Management en Organisatie

MasterProjects adviseert, ondersteunt en begeleidt veiligheidsorganisaties van overheid en bedrijfsleven bij het managen van complexe veiligheidsvraagstukken.
Lees meer >>

Veilig Ondernemen

Veilig ondernemen...
Lees meer >>

Veilig Werken

Gezonde en veilige arbeidsomstandigheden dragen eraan bij dat werknemers minder vaak ziek zijn of arbeidsongeschikt worden. Dit is niet alleen goed voor werknemers maar komt ook de bedrijfsresultaten ten goede. De overheid stelt doelen vast voor de mate waarin werknemers tegen risico’s tijdens het werk moeten worden beschermd.
Lees meer >>

Wet- en regelgeving


Lees meer >>

Trainingen

Voor verschillende thema's hebben wij een aantal korte maar zeer praktische en informatieve trainingen ontwikkeld waarmee u direct binnen uw eigen organisatie aan de slag kunt gaan.
Lees meer >>